Prima fotografie cu Christian Eriksen după stopul cardiac suferit pe teren, la Euro 2020.

Christian Eriksen a postat prima sa poză în spital de când a suferit un stop cardiac, în timpul confruntării din Danemarca – Finlanda de la Euro 2020, meci care a avut loc sâmbătă.

Jucătorul de la Inter Milan și fostul mijlocaș al lui Tottenham s-a prăbușit pe teren în prima repriză a meciului disputat la Copenhaga și a necesitat 13 minute de resuscitare, înainte de a fi dus la spital în stare stabilă, unde se află și acum.

Eriksen a făcut luni prima sa declarație publică de la incident, spunând că „se simte mai bine” și „nu va renunța”. Acum a postat pe Instagram o fotografie cu el, cu degetul mare ridicat, semn că este bine.

În mesaj, jucătorul de 29 de ani spune: „Bună ziua tuturor. Mulțumiri imense pentru mesajele uimitoare venite din întreaga lume. Înseamnă foarte mult pentru mine și familia mea.

Sunt bine – în aceste condiții. Mai trebuie să trec prin niște examene la spital, dar mă simt bine.

Acum îi voi susține pe băieții din echipa Danemarcei, în următoarele meciuri”.

Primul mesaj transmis de Christian Eriksen

Christian Eriksen a transmis primul mesaj după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020. El a fost resuscitat aproximativ 13 minute pe teren, apoi a fost transportat la spital. Medicul Martin Boesen a confirmat că fotbalistul a suferit un stop cardio-respirator.

Christian Eriksen, fotbalistul danez care s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Danemarca – Finlanda de la Euro 2020, a trimis primul mesaj de pe patul de spital.

„Vă mulţumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înţeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine”, a transmis Christian Eriksen prin intermediul antrenorului său, care apoi a relatat spusele suedezului cotidianului italian Gazzetta dello Sport.

Medicul naţionalei Danemarcei, Martin Boesen, cel care i-a salvat viaţa lui Christian Eriksen, a vorbit despre momentele dramatice prin care a a trecut fotbalistul.

„Christian era plecat, practic, era mort. Era în stop cardiac. Nu ştiu cum am reuşit să-l readucem la viaţă, totul s-a întâmplat rapid. Niciunul dintre noi nu ştie încă ce s-a întâmplat de fapt cu Christian,” a mărturisit medicul.

De asemenea, Martin Boesen a confirmat că fotbalistul a suferit un stop cardio-respirator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *