Despre noi

De ce faci radio, ce te-a atras si ce te mentine pe pozitii?

Radio pot spune ca fac din pasiune, pasiune pentru muzica, pasiune pe care vreau sa o impart cu ascultatorii, ei fiind si motivul pentru care Radio Mafia Romania inca mai exista.

Poti sa ne spui cea mai mare bucurie si cea mai mare suparare prin care ai trecut cu postul de radio?

Suparari au fost si mai sunt, in mare parte din cauza invidiei, oameni care nu au ce face in timpul liber si au ca hobby floodul,Radio Mafia Romania a fost copiat exista 2 clone pe internet speram ca cei de la CREDIDAM sa stearga numele lor pentru ca noi suntem originalu Radio Mafia Romania , sau oameni care nu au loc de noi si posteaza pe diferite site-uri reclama negativa in ceea ce priveste Radio 90 dar se compenseaza cu faptul ca oamenii ne asculta, le place si asta e cea mai mare bucurie pentru noi.

Despre site-ul vostru, ce iti place la el si ce ai vrea in plus?

Momentan site-ul nostru www.radiomafia.ro are strictul necesar, vrem mult mai multe, tocmai de aceea lucram la un alt site dar nu spun mai mult 

Cum fidelizezi ascultatorii, cum ii faci sa revina sa asculte postul?

Eu pun accent foarte mult pe muzica difuzata, cei care ne asculta stiu deja ca nu difuzam toate „umpluturile”, muzica este selectata cu cea mai mare atentie. La capitolul moderatori radio sunt multumit, cei care fac parte din colectivul Radio Mafia Romania au ani de experienta si se ridica la asteptarile ascultatorilor.

Care crezi ca ar fi secretele pentru a creste cat mai mult un post de radio online?

In afara de sunet, muzica si profesionalism, cel mai mult conteaza promovarea.

Ce sfaturi le-ai da celor care vor sa se apuce de radio sau sunt la inceput?

In primul rand sa aiba rabdare si sa nu renunte la primele probleme intampinate, sa aiba un proiect bine pus la punct, ceva bani de investit si sa incerce sa il promoveze cat mai bine pe siturile de specialitate din Romania.

Crezi ca www.radiourionline.ro te-a ajutat in vreun fel in promovarea radioului?

Sincer, radiourionline.ro m-a ajutat mai mult decat ma asteptam in promovarea radioului, in momentul de fata fiind cel mai accesat site de promovare radiouri din tara.
Succesul pe care il am in momentul de fata se datoreaza in mare parte radiourionline.ro, pt ca degeaba am sunet, muzica buna si moderatori radio experimentati daca nu dispun de promovarea necesara. Cu aceasta ocazie tin sa ii multumesc lui Marius pentru ca a facut posibil acest lucru.