Donatii Radio Mafia Romania

DOAR IMPREUNA PUTEM DUCE POVESTEA MAI DEPARTE!

Salutare prieten drag si iti multumim ca asculti acest post de radio!
La cererea multor persoane si dupa lungi dezbateri in echipa, am decis, cu greu, sa punem aceasta pagina de donatii pe website.
Daca va intrebati de ce a durat atat pana am pus aceasta pagina de donatii pe website, chiar daca multi dintre voi ati cerut in mod expres si v-ati exprimat dorinta de a ne ajuta in acest proiect de suflet, va putem spune doar ca noi am facut si facem tot ce putem pentru acest radio din pasiune si nu pentru vreun profit anume. Am vrut cumva sa nu se inteleaga gresit anumite aspecte si venim cu precizari.
Din acest post de radio nu ne reiese nici un venit material, ba dimpotriva,  se platesc sume de bani lunar (nu mici) pentru gazduire + protectie website cloudflare si servere radio. De echipamente nu mai spunem pentru ca alea intra in costul personal al fiecaruia.
In acest radio s-au investit foarte multi bani, timp si de aceea suntem pe primul loc, dar acest prim loc vine la pachet cu atacuri (de la invidiosi si frustrati probabil) si ne obliga sa luam servere si gazduire cu protectie antiflood si acestea costa destul de mult.
Daca insa doriti sa ne ajutati in acest proiect si vreti sa fiti alaturi de noi,pe aceasta pagina, va punem la dispozitie cateva metode sigure si usoare de a putea efectua o donatie catre noi.
Donatiile vor fi folosite DOAR in scopul platii serverelor, gazduirii web si a celor necesare pentru a functiona in parametrii normali radioul.

PLATA SIGURA PRIN PAYPAL. DATELE TALE VOR FI IN SIGURANTA!

BaxAndrei.Ro

Suma donata este la libera alegere a fiecarei persoane. Nu exista suma minima sau maxima.

Cei care doresc sa sprijine Radio Mafia Romania o  mai pot face prin urmatoarele metode:

1. Transfer Bancar.

2. Transfer Bancar Rapid WesternUnion, MoneyGram.

PENTRU MAI MULTE DETALII DE DONATII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE E-MAIL: contact@radiomafia.ro

Dupa efectuarea donatiei prin aceasta metoda mai trebuie doar sa ne contactati pe FACEBOOK, printr-un mesaj, pentru a ne trimite codul unic generat de catre ei,numele tau complet si suma pentru a putea ridica banii.

Echipa Radio Mafia Romania !