„De unde l-ați scos pe acest fenomen?” Toți ochii sunt ațintiți către David Popovici, puștiul minune al României. Prima finală la JO

JO de la Tokyo: David Popovici, în finală la 200 de metri liber

Este prima finală olimpică pentu sportivul care a bătut record după record la Europenele de juniori din acest an.

„M-am simțit un pic mai bine decât în serii, asta pentru că prima cursă a setat ritmul pentru ceea ce urmează. Cursa a fost foarte bună, perfectă, am reușit să mă calific în finală, ceea ce e un lucru excelent pentru mine!”, a afirmat David Popovici, informează GSP.ro.

„Acum 4-5 luni nici nu mă gândeam că mă voi califica într-o finală la 200 metri liber, nu visam. Dar se mișcă totul repede, se schimbă pentru că am un antrenor foarte bun și acum sunt în finală. Și sunt convins că va fi o finală de neuitat!”, a mai spus David Popovici, care a dezvăluit ce i-a spus antrenorul înainte de semifinală: „Știți care a fost ultima indicație pe care mi-a dat-o? Să mă distrez și asta am și făcut!”

David Popovici va concura marți dimineață în finala de 200 de metri liber, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tot mai multă lume este interesată de puștiul minune al României, despre care a întrebat Alberto Martinez Fernandez, jurnalist la celebrul cotidian AS: „De unde l-ați scos pe acest fenomen?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *