Ce a postat Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganu, la scurt timp după ce acesta a plecat în vacanță cu o altă femeie

După ce a fost prins în disputa dintre cele două femei din viața lui, Lambada și Mădălina Miu, Tzancă Uraganul a început în urmă cu câteva luni o altă relație și pare extrem de fericit.

Cea care i-a furat inima manelistului este nimeni alta decât Alina Stoican, alias Marymar, un make-up artist cunoscut. Potrivit imaginilor publicate pe iubita lui Tzancă pe rețelele de socializare, aceștia se află, în aceste zile, într-o vacanță pe litoral. Cei doi îndrăgostiți par că se distrează mai bine ca niciodată, Alina postând numeroase fotografii în ținute extrem de sexy.

În timp ce Tzancă se distrează pe litoral cu focoasa brunetă, Lambada, fosta soție, cu care are o fetiță, a postat pe contul său de Instagram o fotografie care te lasă fără cuvinte, în contextul dat: Lambada, alături de fetița lor și de Tzancă. Comentariile au curs, marea majoritate sfătuind-o pe femeie să îl dea uitării pe tatăl copilului ei.

Tzancă Uraganul, cerere în căsătorie?!

Relația celor doi este una cât se poate de serioasă având în vedere că manelistul deja ar fi făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie. Pe contul personal de Instagram al tinerei au apărut câteva imagini care i-au entuziasmat pe internauți. Alina Stoican a postat mai multe fotografii cu un frumos inel cu diamant, iar la descriere a scris „Yes”, semn că a fost cerută în căsătorie și a spus un mare „Da”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *