Meet the baby. Iubita lui J Balvin a născut. Uite ce a postat proaspăta mămică!

J Balvin este în culmea fericirii. Artistul latino a devenit tătic pentru prima dată, iar emoțiile sunt la cote maxime. Balvin și iubita lui au postat deja prima imagine cu bebelușul, iar milioanele de like-uri au început să curgă.

J Balvin și iubita lui sunt foarte misterioși atunci când vine vorba de relația lor. Cei doi nu își sufocă fanii cu poze romantice, iar de data asta, până și venirea pe lumea a bebelușului a fost un secret. Valentina a fost cea care a postat prima imagine cu bebelușul, în timp ce Balvin a continuat să posteze chestii legate de muzică. Imaginea cu Balvin jr. a topit inimile a mii de fani, iar secțiunea de comentarii s-a umplut instant de felicitări. Valentina Ferrer a născut acum 5 zile și a decis să nu transforme asta într-un mare eveniment online.

Valentina Ferrer este un model cunoscut la nivel internațional și se poate lăuda cu locul 10 în topul Miss Universe. Cum s-au cunoscut cei doi? Acum 3 ani, fix pe platourile de filmare ale videoclipului ”Sigo Extrañándote” al lui J Balvin. Valentina îmbină perfect viața de model cu cea de actriță, fanii putând să o urmărească și în serialul ”Betty en NY”.

Iubita lui și-a dorit de mult timp să devină mămică, iar dorința ei a devenit realitate. Valentina nu are de gând să se oprească la un singur copil, spunând de nenumărate ori că vrea cel puțin trei copii. Dacă J Balvin este de acord cu asta, why not?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *