Nicole Cherry, detalii despre perioada sarcinii.

Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani, este pentru prima oară însărcinată. Artista și Florin, iubitul ei, în vârstă de 30 de ani, așteaptă cu nerăbdare să își țină fetița în brațe. Cei doi nu au ales numele bebelușului, iar Nicole nu a aflat dacă va naște natural sau prin cezariană.

Pe Instagram, întrebată de un urmăritor dacă ea și Florin au ales numele fiicei lor, solista a mărturisit: „Încă nu ne-am decis, o să vă anunțăm în curând. Promit!”. Totodată, întrebată cum va naște, natural sau prin cezariană, Nicole a adăugat:
„Încă nu m-am decis, dar oricum voi merge pe mâna medicului meu. Mai aproape atunci o să vedem cum trebuie să vină bebelina pe lume, cum o să-i fie cel mai bine”. Primele luni de sarcină au fost mai dificile pentru artistă. „Eu am fost unul dintre cazurile la care a funcționat din prima (n.r. – să rămână însărcinată). În primele luni a fost groaznic, pentru că nu-mi mai plăcea să mănânc nimic din ce mâncam înainte, dar după mi-am revenit ușor, ușor. Acum, la cinci luni aproape, sunt vis”, a mai adăugat cântăreața. De curând, despre nuntă, Nicole a dezvăluit pentru Ciao: „Nu ne-am căsătorit. Am așteptat să treacă pandemia, pentru că ne-am dorit ca acest eveniment să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *