Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu! „E ca o coropișniță”

e pare că războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu nu a luat sfârșit, ba dimpotrivă, se întețește. Frumoasa blondină o va aduce în fața legii pe viitoarea fostă soție a lui Gabi Bădălău.

 

De ce Bianca o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu s-a săturat să ducă un război cu Claudia prin declarații de presă. Frumoasa blondină a spus faptul că orice declarație făcută de Claudia la adresa ei îi pătează imaginea și că o va face să plătească pentru acest lucru. Bianca a declarat că avocații ei se ocupă deja de această problemă și că o va aduce pe fosta doamnă Bădălău în fața judecătorilor.

 

Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace. Cred că, la nivelul subconștientului, mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei.„, a declarat Bianca Drăgușanu.

Scandal cu scântei între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a făcut-o de tot râsul pe Claudia Pătrășcanu după ce aceasta a atacat-o într-un mod indirect , subliniind faptul că blondina e geloasă pe ea datorită frumuseții naturale pe care o are. Spre deosebire de bomba sexy, Claudia Pătrășcanu nu era operații estetice, iar acest lucru s-a gândit ea că este un atuu față de Bianca. Mama Claudiei Pătrășcanu nu a stat cu mâna în sân când a văzut că fiica sa este doborâtă de declarațiile Biancăi Drăgușanu. Cu toate că artista a fost cea care a început să o jignească pe frumoasa blondină fără motiv, tot ea încearcă să se scoată victimă din acest scandal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *