Nunta Biancăi cu Bădălău, trasă la indigo după cea anulată cu Bodi?!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au depășit multe încercări, care altora le-ar fi anulat, poate, din start, toate sentimentele. Cei doi sunt împreună de doar cinci luni, au avut parte de numeroase dispute, dar par să se iubească tot mai mult. Atât de mult, încât doresc să facă o nuntă ca în povești, de un milion de euro, cum CANCAN.RO a relatat, deja, în exclusivitate. Venim însă cu detalii de senzație despre cum fostul și actualul partener al vedetei par să aibă aceleași gusturi sau să le împărtășească întru totul pe ale divei. Mai exact, nunta cu Bădălău a Biancăi ar urma să fie „trasă la indigo” cu cea pe care fosta prezentatoare TV trebuia să o organizeze cu Bodi.

 O petrecere ar urma să aibă loc în România, unde celebrul Nikos Vertis ar veni să întrețină atmosfera, pentru un onorariu de 100.000 de euro. Al doilea party este planificat în Grecia, unde star va fi „Regele” Florin Salam, care va cânta pentru 40 de invitați. Rochia de mireasă va fi una spectaculoasă, de la designerul Elie Saab, buchetul va fi coborât din elicopter, vor fi aranjamente florale de zeci de mii de euro, un eveniment organizat „pe opulență”, cum doar în filme vedem.

Alex Bodi nu și-ar fi recuperat nici acum avansul dat la un restaurant din Snagov

Toate bune și frumoase, doar că, și pentru nunta cu Alex Bodi, Bianca ar fi avut aceleași pretenții, iar evenimentele se întâmplau, teoretic, fix la fel. O petrecere în Grecia, una în România, „Regele” Florin Salam și Nikos Vertis invitați să cânte la marele eveniment. În urmă cu un an, artistul grec negociase, potrivit surselor noastre, cu cei doi foști soți pentru suma de 140 de mii de euro. Probabil că pandemia și-a spus cuvântul, iar faptul că nu mai sunt la fel de mulți invitați ar fi contat, de asemenea, astfel că artistul a mai scăzut din preț.

O altă „bombă” este că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi plănuit să se căsătorească pe 1 septembrie, culmea, ziua în care Alex Bodi și ex-prezentatoarea aveau aniversarea de cuplu. Mai mult, fostul soț al Biancăi ar fi dat un avans de 30 de mii de euro la un restaurant din Snagov, unde ar fi trebuit să aibă loc petrecerea de nuntă din România. Bani pe care nici acum nu i-ar fi recuperat, poate în speranța că cei doi se vor împăca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *