Jennifer Lopez a pozat într-un sutien cu pietre. Mesajul ascuns din spatele imaginii

Jennifer Lopez a fost mereu o susținătoare a cauzelor și a comunităților LGBTQIA+. Artista se află acum în atenția presei, după ce s-a reîmpăcat cu Ben Affleck. Au reapărut informații că până la sfârșitul anului urmează să se căsătorească. Recent, Jennifer Lopez a pozat într-un sutien cu pietre și a atras atenția tuturor.

ecent, cântăreața a publicat o imagine în care apare extrem de sexy, la malul mării. JLo a apărut îmbrăcată într-un sutien din pietre, sclipitor și o pereche de pantaloni scurți din jeans.

 

Jennifer Lopez a pozat într-un sutien cu pietre

Jennifer Lopez s-a numărat și ea printre vedetele care susțin astfel de comunități. A fost una dintre vedetele care și-au susținut mereu fanii și care i-au încurajat să se exprime așa cum simt. Aceasta le-a spus mereu să nu țină cont de barierele sociale sau prejudecăți

Madonna este cea care a dat startul weekend-ului dedicat comunității LGBTQ, cu un concert surpriză la un hotel din New York. Artista s-a aflat acolo pentru a strânge donații în sprijinul Ali Forney Center şi Haus of US – grupuri activiste pentru drepturile LGBTQ.

Zilele trecute au apărut informații că Ben Affleck plănuiește să o ceară pe artistă luna viitoare, pe data de 24 iulie. Atunci JLo va împlini 52 de ani. Cei doi fac planuri de viitor. Artista este extrem de atentă la educația copiilor ei și chiar își dorește să petreeacă cât mai mult timp cu actorul. Gemenii Max și Emme sunt însă prioritatea ei.

Ben Affleck și Jennifer Lopez se căsătoresc curând

Publicația Marca.com a scris recent că Ben Affleck vrea să facă pasul următor în relația cu JLo. Cei doi s-au împăcat în luna aprilie, după ce artista s-a despărțit de Alex Rodriguez. La mai bine de 17 ani de când au fost logodiți, Affleck și Lopez formează din nou un cuplu. De-a lungul timpului cei doi au mai avut relații, dar pare că dragostea lor nu s-a stins.

Cei doi au mai fost logodiți din anul 2002 și până în anul 2003. Atunci Ben Affleck a cheltuit mai un milion de dolari pe un inel cu diamante. S-au despărțit rapid în anul 2004, fără vreun motiv pe care să-l invoce. De când este într-o relație cu Ben Affleck, JLo este mai mereu fotografiată de paparazzi, care așteaptă din moment în moment ca diva să confirme împăcarea.

Chiar dacă în anul 2004 a spus că despărțirea s-a produs din cauza presiunii mediatice, acum s-au maturizat. Pur și simplu nu mai țin de nimeni și nimic. Își trăiesc povestea de dragoste așa cum consideră.

„Ben vrea de această dată o dragoste de lungă durată. Planifică o propunere romantică la ziua de 52 de ani a cântăreței pe 24 iulie. Amândoi sunt hotărâți să evite o relație la distanță. Jen a vorbit deja cu Marc. A fost de acord cu planul lor atâta timp cât nu interferează cu situația lor de custodie. Jen caută să se mute în complexul Ben Palisades Pacific. Iubește zona și fiind atât de aproape de plajă. Abia așteaptă să-și înceapă viața împreună”, a declarat o sursă pentru revista Closer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *