O grupare de hackeri dupa xat a atacat pe data 09.09.2023 postul de radio ‘RADIOMAFIA’ , relatează The News Romanian.

Exista multa invidie si multa dusmanie pe internetu asta si mai ales pe xat.com este o dusmanie si o invidie concurenta dar impreuna cu provideru nostru de hosting o sa fim sus nu o sa avem probleme.

O sa va las cateva detali despre RADIO MAFIA .

Radio pot spune ca fac din pasiune, pasiune pentru muzica, pasiune pe care vreau sa o impart cu ascultatorii, ei fiind si motivul pentru care Radio Mafia Romania inca mai exista.

Poti sa ne spui cea mai mare bucurie si cea mai mare suparare prin care ai trecut cu postul de radio?

Suparari au fost si mai sunt, in mare parte din cauza invidiei, oameni care nu au ce face in timpul liber si au ca hobby floodul de a ataca posturile de radio chiar si Radio Mafia Romania sau oameni care nu au loc de noi si posteaza pe diferite site-uri reclama negativa in ceea ce priveste Radio Mafia dar se compenseaza cu faptul ca oamenii ne asculta, le place si asta e cea mai mare bucurie pentru noi.

Despre site-ul vostru, ce iti place la el si ce ai vrea in plus?

Momentan site-ul nostru www.radiomafia.ro are strictul necesar, vrem mult mai multe, tocmai de aceea lucram la un alt site dar nu spun mai mult 

Cum fidelizezi ascultatorii, cum ii faci sa revina sa asculte postul?

Eu pun accent foarte mult pe muzica difuzata, cei care ne asculta stiu deja ca nu difuzam toate „umpluturile”, muzica este selectata cu cea mai mare atentie. La capitolul moderatori radio sunt multumit, cei care fac parte din colectivul Radio Mafia Romania au ani de experienta si se ridica la asteptarile ascultatorilor.

Care crezi ca ar fi secretele pentru a creste cat mai mult un post de radio online?

In afara de sunet, muzica si profesionalism, cel mai mult conteaza promovarea.

Ce sfaturi le-ai da celor care vor sa se apuce de radio sau sunt la inceput?

In primul rand sa aiba rabdare si sa nu renunte la primele probleme intampinate, sa aiba un proiect bine pus la punct, ceva bani de investit si sa incerce sa il promoveze cat mai bine pe siturile de specialitate din Romania.

Crezi ca www.radiourionline.ro te-a ajutat in vreun fel in promovarea radioului?

Sincer, radiourionline.ro m-a ajutat mai mult decat ma asteptam in promovarea radioului, in momentul de fata fiind cel mai accesat site de promovare radiouri din tara.
Succesul pe care il am in momentul de fata se datoreaza in mare parte radiourionline.net, pt ca degeaba am sunet, muzica buna si moderatori radio experimentati daca nu dispun de promovarea necesara. Cu aceasta ocazie tin sa ii multumesc lui Vlad S pentru ca a facut posibil acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *