Nimeni nu a știut! Care este, de fapt, numele real al Laurei Vass

Laura Vass este un artist pe care cu siguranță multă lume îl cunoaște. În anul 2007 a fost pe mare val alături de Sorin Copilul de Aur, iar lucrurile au mers într-o direcție pozitivă mulți ani pentru tânăra artistă. Și în prezent este extrem de apreciată de mulți oameni, însă cu siguranță nu mulți sunt cei care știu care este, de fapt, numele ei real.

Nu mulți sunt cei care știu ce scrie, de fapt, în buletinul Laurei Vass. Artista se numește total altfel decât așa cum au știut toți. Ei bine, fanii artistei trebuie să știe faptul că în buletinul ei scrie Brumă Laura Rebeca.

Laura Vass a trecut printr-o adevărată dramă

Protejată în copilărie de Dan Bursuc, Laura Vass avea fanii la picioare, evenimente unul după altul, bani cu nemiluita și o viață lipsită de griji. Cu toate acestea, manelist a îndurat o dramă care a marcat-o pentru totdeauna și pe care ar dori-o uitată.

Totul a pornit de la o relatie pe care Laura Vass a avut-o cu un barbat insurat.  relație care a durat nici mai mult, nici mai puțin de 7 ani. La momentul respectiv, manelista a trecut prin chinuri groaznice și a îndurat umilinte de nedescris din partea soției iubitului său, care a bătut-o fără milă și a tuns-o, batjocorind-o.

„Eu am tras de această relaţie. A fost şi o perioadă roz, dar apoi nu a mai mers. La noi a fost vorba de gelozie. Mă suna mereu şi întreba unde sunt şi cu cine. Am renunţat la muzică pentru el. După ce a terminat relaţia, m-am stabilit la Londra. Au fost ani pierduţi din punct de vedere social. În aceşti ani petrecuţi cu el eu am învăţat multe. M-a marcat tot şi nici acum nu sunt pregătită pentru o relaţie” a spus Laura Vass, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE