Horoscop

Horoscop Radio Mafia

BERBEC:  În cazul nativilor Berbec, ziua de astăzi este una în care veți emana foarte multă pozitivitate, iar colegii de serviciu, prietenii vor resimți din plin acest lucru și vor căuta cu interes prezența dumneavoastră. În cea de-a doua parte a zilei, sunt șanse crescute să primiți o invitație în oraș fie din partea persoanei iubite, fie din partea unui prieten apropiat care dorește să vă mai extragă din rutina cu care sunteți obișnuiți de zi cu zi și să vă ajute să căpătați câteva momente de relaxare pe care, după părerea sa, le meritați cu prisosință.

TAUR: Despre nativii Taur și ziua acestora, putem spune că vi se vor deschid orizonturi și perspective noi și încercați să introduceți o nouă abordare în ceea ce privește lucrurile și activitățile pe care le desfășurați de zi cu zi. Cumva, începeți să observați, să luați seama și la rezultatele pe care le obțineți introducând această nouă metodă de a vă desfășura activităţile de zi cu zi, astfel încât să puteți avea rezultate mai bune, să fiți mai spornici și să evoluați, deoarece se poate ca, în ultima perioadă, din varii motive, să vă fi oprit într-un anumit şi să vă fi fost destul de greu să-l depășiți.

GEMENI: La serviciu, nativii Gemeni au parte de o zi foarte plăcută, este o zi ușoară în care nu veți avea foarte multe de făcut și, prin urmare, se vor ivi foarte multe momente de socializare între dumneavoastră și ceilalți colegi, în cadrul cărora puteți schimba informații legate de viața personală, de activitățile de zi cu zi și să vă mai inspirați de la aceștia în legătură cu stilul lor de viață, poate aduceți câteva modificări și pentru dumneavoastră, astfel încât să resuscitaţi lucrurile și să vă feriți, pe cât posibil, de instaurarea unui regim de monotonie.

RAC: Deși vă aflați într-o perioadă destul de solicitantă a anului, ajutorul dumneavoastră principal este acela că sunteți în continuare inspirați și că veți găsi diverse metode de a depăși până și cele mai grele situații-limită cu care v-ați confruntat, iar până la urmă, veți avea parte de un final foarte plăcut, foarte frumos. Se recomandă să păstrați echilibrul, să alegeți și calea cea grea, chiar dacă este tentantă cea mai ușoară, deoarece, chiar dacă acum nu vi se pare că efortul suplimentar vă va ajuta cu foarte mult, mai târziu, veți vedea că, de fapt, această alegere a avut o influență destul de mare în viața dumneavoastră.

LEU: Pentru nativii Leu, ziua este una destul de liberă, iar atunci nu aveți de ce să vă faceți prea multe griji; poate vă sunați un prieten care este, la rândul său, disponibil, neavând alte lucruri de făcut, și ieșiţi la o plimbare, poate mai schimbați câteva informații, noutăți despre ceea ce ați mai făcut în ultima perioadă, iar astfel vă destindeți, având în vedere circumstanțele. Profitați de această zi din plin pentru a vă re încărca bateriile, deoarece se prea poate să urmeze în viața dumneavoastră o perioadă mai aglomerată, tot mai încărcată, iar timpul va fi atunci destul de limitat!

FECIOARA: Pentru nativii Fecioară, ziua de astăzi scoate la lumină anumite aspecte pozitive și totodată începe să dea primele semne ale unor îmbunătățiri care se vor petrece în viața lor în ultima perioadă. Aceștia s-au confruntat cu tot felul de situații care le-au pus răbdarea la încercare, i-au solicitat foarte mult și chiar era timpul pentru a fi răsplătiți şi a fi și ei liniștiți și ajutați, deoarece mai tot greul a căzut pe umerii lor.

BALANTA: Este o zi în care, deşi există riscul puțin probabil să faceți câteva greșeli la locul de muncă, superiorii dumneavoastră vor da dovadă de foarte multă înțelegere față de dumneavoastră și vor încerca să vă învețe și să vă ofere anumite sfaturi extrem de prețioase, pentru a nu mai greși cu alte ocazii. Deși veți fi solicitați profesional astăzi, încercați să găsiți timp pentru a comunica cu persoana iubită, deoarece se poate să aibă nevoie de o discuție cu dumneavoastră și poate chiar de un sfat.

SCORPION: Este o zi în care nativii Scorpion vor fi cu partenerii lor precum șoarecele și pisica însă totul va fi o experiență amuzantă și veți rămâne fiecare cu câte ceva de învățat de pe urma acestei zile. Mai spre seară, sunt șanse destul de mari ca să ieșiți la o cină împreună și să dezbateți anumite aspecte care mai trebuie clarificate între dumneavoastră și acesta și poate ajungeți la o concluzie care să fie cat mai mulțumitoare pentru ambii dintre dumneavoastră.

SAGETATOR: În cazul nativilor Săgetător, vorbim de despre o zi în care vor fi coordonatorii principali ai mai multor sarcini și trebuie să își împartă energia în mod egal pentru a reuși să rezolve totul în parametrii optimi. Este nevoie de un plus de atenție la contractele pe care le semnați, la deciziile pe care le luați, deoarece nu veți mai putea aduce modificări ulterioare, chiar dacă ar putea să fie în beneficiul dumneavoastră. Anumite activități de pe ordinea de zi sunt astăzi ireversibile și este bine să vă consultați cu o persoană mai în vârstă cu privire la anumite decizii.

CAPRICORN:  Există în viața dumneavoastră o persoană care își dorește foarte mult să evoluați, iar în această zi vă va demonstra mai mult decât oricând sprijinul său. Chiar dacă la început veți fi reticenți și nu veți fi chiar atât de dispuși să inițiați anumite activități, pe măsură ce veți avansa în desfășurarea lor, veți fi foarte satisfăcuți de faptul că ați început și nu v-ați dat bătuți în momentul în care v-a fost foarte greu.

VARSATOR: Persoanele Vărsător se află în mijlocul unei perioade foarte prolifice pentru ele pe planul profesional, iar atunci este in anodin să precizăm faptul că ar face foarte bine să profite pe cât de mult posibil de această perioadă, deoarece pot dobândi profituri suplimentare însemnate și se pot ajuta de ele pentru a își îndeplini unul dintre obiectivele lor cele mai mari. Relația cu partenerul de cuplu funcționează foarte bine și aveți o comunicare eficientă, astfel că în următoarea perioadă nu sunt preconizate discuții și altfel de probleme.

PESTI: Pentru persoanele Pești, urmează o zi revelatoare, deşi nu chiar în direcția în care v-ați fi așteptat. Mai exact, se poate să reluați legătura cu o persoană care v-a fost destul de apropiată, iar în urma discuțiilor și interacțiunilor pe care le aveți cu ea, trebuie să vă schimbați parțial sau chiar total viziunea și ușor și atitudinea, având credința că, procedând astfel, puteți oferi o turnură pozitivă vieții dumneavoastră, un lucru mult așteptat în ultima perioadă. De asemenea, se recomandată să fiți atenți și la grupul de prieteni actual, chiar dacă sunteți ocupați, să nu neglijați interacțiunile cu ei…