Gică Hagi revine pe bancă după un an: „Îmi pare rău că n-am mers alături de el!” Ce echipă va antrena „Regele”

Gică Hagi revine pe bancă după un an: "Îmi pare rău că n-am mers alături de el!" Ce echipă va antrena "Regele"

Gică Hagi, antrenor la Farul Constanța

Formația patronată de „Rege” va fuziona cu Farul Constanța, iar golgheterul all-time al naționalei României va fi antrenorul echipei. Anunțul a fost făcut de Ianis Zicu, cel care s-a despărțit recent de gruparea de la malul mării.

Ianis Zicu a primit o ofertă de a rămâne în staff-ul lui Gică Hagi la noua echipă, dar a refuzat-o.

„Am vorbit cu Gică Hagi, propunerea m-a onorat foarte tare. Era greu de refuzat, mi-a propus să merg la Farul Constanța, pentru că așa o să se numească echipa, iar eu să stau doi-trei ani. Fără să fiu antrenor, deci nu aș fi fost principal, dar să stau, să încep să stau lângă el și să învăț filosofia clubului pentru ca, în doi-trei ani, să devin eu antrenor.

L-am refuzat, îmi pare rău că nu am mers alături de Gică Hagi, dar asta mi-am dorit eu să fac, să merg pe drumul meu și să iau deciziile singur, așa simt că e bine pentru mine. Deși proiectul de la echipa lui Gică Hagi însemna cel mai înalt nivel posibil pentru mine. Eu aș fi fost un antrenor din staff-ul domnului Hagi. El cred că va fi antrenor, el e șeful staff-ului, plus domnul Anghel, iar eu în staff-ul acela aș fi fost și aș fi învățat”, a spus Ianis Zicu la Digi Sport Special.

Viitorul și Farul, aproape de o fuziune

Fuziunea dintre Farul și Viitorul pare mai aproape ca niciodată. Gică Popescu a lăsat de înțeles că este o chestiune de zile până când se va oficializa marea lovitură din fotbalul românesc.

De asemenea, ”Baciul” a mai lăsat de înțeles că sunt șanse importante ca Gică Hagi să revină pe banca tehnică a grupării din Ovidiu.

”Există această posibilitatea, lucrurile sunt destul de avansate, zilele viitoare vor fi decisive. Cât despre Gică, nu este încă nimic decis, dar vom hotărî în câteva zile atât lotul de jucători care va pleca în cantonament, cât și banca tehnică”, a spus Popescu, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *